St. Walburga Monastery Grounds
Bell Schedules » Group Activity Schedule

Group Activity Schedule

Group Activity Schedule
Description / Period Start Time End Time Length
First Bell 7:55 AM 8:00 AM 5 min
Homeroom (Block 1) 8:00 AM 8:05 AM 5 min
Convocation/Group Activity 8:08 AM 8:48 AM 40 min
Block 1 8:51 AM 10:06 AM 75 min
Block 2 10:09 AM 11:24 AM 75 min
Lunch 1 (Freshmen & Sophomores) 11:27 AM 11:57 AM 30 min
Block 3 (Freshmen & Sophomores) 12:00 PM 1:15 PM 75 min
Block 3 (Juniors & Seniors) 11:27 AM 12:42 PM 75 min
Lunch 2 (Juniors & Seniors) 12:45 PM 1:15 PM 30 min
Block 4 1:18 PM 2:30 PM 72 min