St. Walburga Monastery Grounds
Bell Schedules » Mass/AM Activity Schedule

Mass/AM Activity Schedule

Mass/AM Activity Schedule
Description / Period Start Time End Time Length
First Bell 7:55 AM 8:00 AM 5 min
Homeroom (Block 1) 8:00 AM 8:57 AM 57 min
Block 2 9:00 AM 9:57 AM 57 min
ACTIVITY 10:10 AM 11:10 AM 60 min
Lunch 1 (Freshmen & Sophomores) 11:14 AM 11:44 AM 30 min
Block 3 (Freshmen & Sophomores) 11:47 AM 1:07 PM 80 min
Block 3 (Juniors & Seniors) 11:14 AM 12:34 PM 80 min
Lunch 2 (Juniors & Seniors) 12:37 PM 1:07 PM 30 min
Block 4 1:10 PM 2:30 PM 80 min