St. Walburga Monastery Grounds
Bell Schedules » PM Activity Schedule

PM Activity Schedule

PM Activity Schedule
Description / Period Start Time End Time Length
First Bell 7:55 AM 8:00 AM 5 min
Homeroom (Block 1) 8:00 AM 8:05 AM 5 min
Convocation 8:08 AM 8:25 AM 17 min
Block 1 8:28 AM 9:38 AM 70 min
Block 2 9:41 AM 10:51 AM 70 min
Lunch 1 (Freshmen & Sophomores) 10:54 AM 11:24 AM 30 min
Block 3 (Freshmen & Sophomores) 11:27 AM 12:27 PM 60 min
Block 3 (Juniors & Seniors) 10:54 AM 11:54 AM 60 min
Lunch 2 (Juniors & Seniors) 11:57 AM 12:27 PM 30 min
Block 4 12:30 PM 1:30 PM 60 min
ACTIVITY 1:33 PM 2:30 PM 57 min